! Lees dit eerst

– Deze pagina is nog niet af. Er komen meer verhalen.

– Boven aan de pagina, in het drop down menu onder ‘ARTIKELEN’, kunt u kiezen welk soort verhaal u wenst te zien, net zoals u rechts op het scherm kunt kiezen onder het hoofdje ‘CATEGORIEËN’.
(Sommige artikelen zijn onder meerdere categorieën weergegeven. Bijvoorbeeld, een interview met een bioloog is zowel te vinden onder ‘Biologie’ als onder ‘Interview’.)
De volgorde van de  categorieën in dit drop down menu is alfabetisch.

– U klikt op ALLE ARTIKELEN om… juist ja.

– U kunt ook een bepaalde ‘TREFWOORDEN’ aanklikken, recht in het scherm (moet nog ingevuld)

– U kunt onder ‘ZOEKEN’ ook zoeken op bepaalde woorden of termen. Zoek bijvoorbeeld op ‘Everest’, en u krijgt alle passages (op deze site) waarin het woord Everest voorkomt.

– De verhalen zijn op volgorde van publicatie-datum gesorteerd — de meest ‘recente’ staan bovenaan (voor zover er in dit archief sprake is van ‘recent’…)

– Klik op de rode kopregel van de ‘lead’ om de rest van het artikel in beeld te krijgen.

– Indien u op de thumbnail van de betreffende krantenpagina bij het artikel klikt, wordt deze uitvergroot naar een goed leesbare kopie van de pagina, zoals die ooit is gepubliceerd.

– In een aantal teksten zijn hyperlinks opgenomen, die verwijzen naar meer informatie over het betreffende onderwerp op het Internet (meestal Wikipedia).